Glazba

nije više tabu

Banner300


Tom Hardy je SVE – iscurio njegov rap album iz 1999. godine

Piše , Objavljeno

Tom Hardy je opak glumac, oduševljeni smo s većinom njegovih uloga, a nisu mu strane ni fizičke transformacije kako bi što uvjerljivije odradio svoj posao. Možda sada i ima 40 godina, ali prije pola svoga životnog vijeka je imao malo drukčije snove. Htio je biti reper. Ta rečenica zvuči čudno, zvuči nestvarno, ali su Hardyjevi snovi bili itekako stvarni.

hardy 1

Dokaz je mixtape iz 1999. godine koji je Hardy odradio zajedno s Edwardom Tracyjem – također multitalentom koji je televizijski scenarist i redatelj, dobitnik nagrade BAFTA za svoj doprinos britanskom TV programu.

Davne 2011. godine je Hardy priznao svijetu u jednom intervjuu za BBC da je počeo repati s 14 ili 15 godina, ali da sve snimljeno nije nikada ugledalo svjetlo dana.

Pitate se koji mu je bio rap-alias? Metodičan je sa svim što radi, ali Method Man je već tada bilo zauzeto. Logično – izabrao je Tomy No. 1. Bolje ne ide. Partner u zločinu je izabrao ime Eddie Too Tall.

18 pjesama koje nikad nisu dovršene su potajno uploadane na Bandcamp, previsoki Eddie je kriv za upload, a Reddit se dokopao izdanja i onda je sve bilo gotovo. Čitav svijet danas piše o tome, a mi znamo što slušamo danas čitav dan u uredu!

Poslušaj.

Ako ti je ovo pak prestaro – poslušaj friške glazbe, najnovije pjesme od ovog tjedna koje pratimo u rubrici Glazba friško ispod peke.

Komentiraj