Glazba

alatkom u čelo

Banner300


Tool prvi na Billboardu, fanovi poražene Taylor Swift se pitaju ‘tko je taj Tool’?

Piše , Objavljeno

Novi album Toola se iščekuje od davne 2006. godine, a snovi su ostvareni i molitve su uslišene pojavom novog albuma Fear Inoculum. Kad je album izašao, mislili smo da Internet laže. Jer eto – Internet nas voli trolati sa stvarima do kojih nam je stalo.

Album je izašao, Internet je poludio, odrasli muškarci plaču od sreće u fetalnom položaju, a brojke prodaje i streamova rastu. Izgledalo je da će zasjati i zasjesti na prvo mjesto Billboarda.

Frontmen Toola Maynard James Keenan je podijelio meme vezan za potencijalni uspjeh, možda i najveći u njihovoj karijeri – preskakanje Taylor Swift na Billboardu.

To se i dogodilo! Album Fear Inoculum je debitirao na prvom mjestu Billboard 200 liste, a tako je postao i najprodavaniji rock album u posljednjih godinu dana.

Već se ranije činilo da će Tool svrgnuti Taylor Swift pa su tako njezini fanovi vodili agresivnu kampanju na društvenim mrežama koja je poticala ostale fanove da nastave kupovati i streamati njezin album Lover. Jedan njezin fan je čak izjavio “Who the fuck is Tool?”.

Singl Fear Inoculum je postao najduža pjesma u povijesti koja je ušla na Hot 100 listu.

Čestitke Toolu. A Taylor…

TAGOVIglazba tool