Glazba

Banner300


Vodimo te na još jedan Tha Git Down u Zagrebu, dolazi ‘real’ hip hop u obliku Lord Finessea

Piše , Objavljeno

Lord Finesse, jedan od najcjenjenijih hip-hop izvođača i producenata, dolazi u zagrebačku The Garden Brewery u subotu 6. svibnja 2017. na još jedno izdanje “Tha Git Down” večeri.

Legendarni Lord Finesse dolazi odvrititi svoj DJ set, dok će na kraju večeri predstaviti i neke od svojih najvećih klasika na mikrofonu.

Osnivač legendarnog hip-hop kolektiva Diggin’ In The Crates iz New Yorka, te njihov aktivni član, Lord Finesse je pisao hip-hop povijest od kraja 80-ih naovamo. Ujedno, jedan je od zaslužnih za produkciju vjerojatno dva najbitnija hip-hop izdanja u povijesti žanra koje potpisuju Notorious BIG i Dr.Dre. Jedan od najcjenjenijih hip-hop izvođača i producenata svoj značaj potvrđuje mjestom na ljestvici 50 najboljih.

Nama je i dalje najdraža Biggiejeva stvar svih vremena Suicidal Thoughts, a produkciju je odradio upravo Lord Finesse.

Čovjeka ste mogli vidjeti u dokumentarcima o hip hop kulturi kao što je Freestyle: Art of Rhyme gdje je dijelio svoje široko znanje stjecano godinama, a kroz svoj DJ set u The Garden Breweryu ćete vidjeti (i još važnije – čuti) što znači imati hip hop i semplove svih mogućih žanrova u malom prstu.

Standardno ćete čuti i Phat Phillieja i Soul Badera, a kao podrška cijeloj večeri nastupit će i Demir Cesar, naše gore list koji u Hannoveru organizira najpoznatije old school večeri “Way Back”. Demir i Phat Phillie su također otvarali za DJ Shadowa & Cut Chemista u rasprodanoj Tvornici kulture na “Renegades Of Rhythm” turneji, te surađuju na Fresh Island Festivalu od 2012. godine.

Kako do ulaznica?

Ulaznice su u pretprodaji 40 kuna, dok će na blagajni na ulazu koštati 50 kuna. Ulaznice u pretprodaji dostupne su u sustavu Entrio.hr.

Ili samo zaigrajte s nama!

Ako želiš dvije karte za dž, sve što trebaš je odgovoriti na pitanje…

Koji član Lord Finesseovog crewa Diggin’ In The Crates je već bio na Tha Git Downu zajedno s Large Professorom?

Odgovor pošalji na adresu franjo@idesh.net do petka, 5. svibnja u 12:01, zajedno sa imenom i prezimenom. Pobjednika biramo nasumičnim odabirom, random.org ili neki sličan servis će pomoći.

Edit: Dobitnik je Zlatko Vidak. Neka ne polomi ništa kad bude radio headspin.

Lord-Finesse_Event-v2

TAGOVIblackout hip hop lord finesse tha git down the garden brewery

Komentiraj