Glazba

ljubav internešnl

Banner300


Započni savršen vikend uz Begina na predstavljanju Love International Recordingsa etikete – imamo karte za tebe!

Piše , Objavljeno

Prekrasna glazbena oaza Love International godišnje je okupljanje u Tisnom, a sunčane ritmove i opuštenost festival je uhvatio u Love International Recordings.

Zagrebačko predstavljanje etikete zakazano je za petak 18. svibnja u The Garden Brewery uz gostovanje Begina koji potpisuje prvo izdanje.

Donoseći ugođaj Love International Festivala, glazbena etiketa će obuhvatiti cijeli raspon žanrova po kojem je ovaj komadić festivalskog raja postao poznat, sve od opuštenih tonova koji pašu uz ljeto, do moćnijeg housea i techna koji se može čuti u klubu Barbarella’s.

© Photography by Khris Cowley for Here & Now (www.fb.com/wearehereandnow)

Prvo izdanje za Love International Recordings potpisuje Begin poznat i kao James Holroyd. Bio je jedan od prvih DJ-eva u Petrčanima na prvoj lokaciji The Garden Festivala, a kao dugogodišnji DJ na Chemical Brothers turneji, Back to Basics rezident od 90-ih, suosnivač klupske večeri Bugged Out, Begin je zadužio glazbenu scenu. Njegovo Love International 001 izdanje je isto priča za sebe. Od meditativne “Wood Trees” koja otvara EP, preko funky “Daypulse” gdje synthevi dominiraju ili “Garden Interlude” s toplim neo soul vokalima, cijelo izdanje je oličenje zvuka kojeg možete čuti na festivalskim svirkama u svitanje.

LIR001 – BEGIN EP(snippets)

Na zagrebačkom predstavljaju etikete, The Garden Brewery će se pretvoriti u mali komadić glazbenog raja kojeg režiraju Begin, začetnik Love International Festivala Dave Harvey, kao i Adriatic Coasting duo Nick & Pepi. Program počinje od 18:00 sati.

Kako do ulaznica?

Prva linija – mi ti ih dajemo. Šakom i kapom! Doduše, u šaci su dvije i u kapi su također dvije. 2×2 ulaznice, ajmo!

Sve što trebaš napraviti je javiti se na franjo@idesh.net u najkraćem mogućem roku s odgovorom na jedno državno-upravno pitanje – “u kojoj županiji se odvija Love International festival?” i osvajaš dvije ulaznice za sebe i dragu osobu (ili nekoga koga mrziš, a želiš ga malo manje mrziti). Dobitnike objavljujemo u petak 17. svibnja u 10:00.

Ako ne osvojiš ulaznice, možeš do njih u sustavu Entrio. Ulaznice su 50 kn u pretprodaji, 70 na ulazu.

Love International Festival na rasporedu je od 27. lipnja do 4. srpnja 2018. u The Garden Resortu u Tisnom. U tjedan dana spaja festival i odmor u jedno sjajno iskustvo u komadiću raja dovodeći neke od najboljih svjetskih izvođača kao što su Four Tet, Floating Points, Hunee, Bicep, Midland, Gerd Janson, Young Marco, Horse Meat Disco, DJ Tennis, Palms Trax , Crazy P Soundsystem, Paranoid London, Job Jobse i mnogi drugi.

© Photography by Khris Cowley for Here & Now (www.fb.com/wearehereandnow)

Intimniji događaj ograničio je svoj kapacitet na 2500 ljudi te je festival rasprodan za međunarodne posjetitelje, a dostupno je još samo 50 festivalskih ulaznica za regionalne posjetitelje. Festivalska ulaznica uključuje tjedan dana festivala u The Garden Resortu po cijeni od 700 kuna dok se ulaznice za klub Barbarella’s i brodove se kupuju odvojeno. Dostupne su u sustavu Entrio.hr.

TAGOVIgarden brewery glazba zagreb

Komentiraj