Film i TV

Elijenske kornjače

Banner300


Hoće li ozloglašeni Michael Bay uništiti i Nindža kornjače? Pogledajte prve fotke sa snimanja…

Piše , Objavljeno

Teenage Mutant Ninja Turtles i Michael Bay? Od početka nije mirisalo na dobro, no prve prave fotke sa snimanja daju nadu da možda nećemo dobiti smeće od filma.

nindža kornjače

Iako je Michael Bay zbog Armageddona, Pearl Harbora, trilogije Transformers i uglavnom svakog drugog filma kojega je režirao ili producirao definitivno jedna od najomraženijih ličnosti Hollywooda (potpuno nezasluženo, ali svatko ima svoje veselje), ne može mu se osporiti da ima nos za biznis i da zna napraviti show. Tako vrijeme između snimanja četvrtog nastavka popularnih robota koji se pretvaraju u kamione krati produciranjem još jednog filma temeljenog na popularnoj dječjoj seriji iz 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća: Nindža kornjačama.

Kroz zadnjih smo se 20-ak godina bome nagledali raznih verzija, što crtanih, što igranih, a sada će se u tom poslu okušati Jonathan Liebesman, čovjek koji u karijeri ima spektakle poput Wrath of the Titans i Battle Los Angeles. Drugim riječima, znamo da će izgledati dobro, ali vrlo je velika šansa da će priča opako štekati. A kada smo već kod izgleda, prve prave fotke sa snimanja upravo su ‘procurile’, te daju mali pogled na glavne junake, glavnog zlikovca i glavnog seksi komada.

nindža kornjače nindža kornjače nindža kornjače nindža kornjače nindža kornjače

Cowabunga! Leonardo i Donatello izgledaju jako dobro, ali prava je zvijezda ipak Shredder, čija maska napokon izgleda kao nešto čega bismo se mogli bojati. I da, Megan Fox je tu… zijeeeev! Uglavnom, Michael Bay je već najavio mogućnost da kornjače i njihov glavni neprijatelj neće biti s ove planete, što bi moglo itekako razljutiti fanove ovog serijala, ali film će ionako zaraditi barem pola milijarde dolara, tako da… koga briga! Evo još nekoliko fotki sa seta, pa sami procijenite hoće li se ovo isplatiti ili ne?

nindža kornjače nindža kornjače nindža kornjače nindža kornjače

TAGOVIblockbuster michael bay nindža kornjače sf spektakl teenage mutant ninja turtles

Komentiraj