Igre

Krvavo dobra zabava

Banner300


Igrana verzija trailera za Dead Island najbolja je zombi zabava godine

Piše , Objavljeno

Iako smo se potajno nadali da će pomama za zombijima polagano splasnuti, izgleda da je vladavina ovih beštija tek započela. Upoznajmo stoga ugodne domaćine Dead Islanda.

dead island

The Walking Dead vlada malim ekranima, snima se hrpa novih zombi filmova, a niti u igrama ne nedostaje makljaže hodajućih leševa. Upravo su potonje najpotentniji medij za kvalitetnu zabavu, te smo u posljednjih 10-ak godina mogli uživati u nekoliko vrhunskih zombi naslova. Jedan od njih je nesumnjivo i akcijski hit s kraja 2011. godine, Dead Island, koji je gejmerima diljem svijeta donio malo RPG-a, dosta horora i hrpetinu adrenalina.

Priča se vrtila oko nekolicine likova na idiličnom tropskom otočiću Banoi, čiju je uživanciju naprasno prekinuo smrtonosni virus koji zaražene pretvara u krvožedne i totalno psihotične zombije. Našim junacima ne preostaje ništa drugo nego uzeti pajser ili sjekiru u ruke, te početi raditi reda među hordama buljookih mozgojedaca. Uostalom, najbolje da pogledate uvodnu špicu iz same igre i sve će vam biti jasno!

Dead Island – game trailer:

Ovaj je neobičan i nelinearan trailer odmah osvojio sve gejmere i zombi fanove, a toliko je kvalitetno izveden, da je producentski div Lionsgate odmah otkupio prava za snimanje dugometražnog igranog filma. Mora se priznati da čak i visokobudžetni naslovi, poput GTA V ili novog Call od Dutya u svojim najavama ne dolaze niti blizu onome što je uspjelo Dead Islandu.

No tu priči nije kraj, jer je Machinima ovih dana objavila igranu verziju tog, sada već legendarnog trailera, koji nas ponovno ostavlja bez daha, iako je redatelj BJ McDonnell napravio kopiju od kadra do kadra. Krv, očaj, panika, zombiji i slow motion, uz melankoličnu glazbenu podlogu…. šmrc… prekrasno!

Dead Island – igrani trailer:

TAGOVIDead Island horor igrani trailer rpg trailer zombie film zombiji

Komentiraj