Igre

zabavnije je u dvoje

Banner300


13 najboljih videoigrica koje možeš igrati s curom

Piše , Objavljeno

Ponekad nema ništa više opuštajućeg nego sjediti nekoliko (desetaka) sati i igrati videoigru. Još ako u tome možeš uživati s partnericom, ti si jedan sretan čovjek. Donosimo ti 13 pažljivo probranih igrica koje možete igrati zajedno.

1.Keep Talking And Nobody Explodes

Ova video igra zahtijeva od jedne osobe da deaktivira bombu, ali upute su u rukama tvog suigrača. Ovdje će vam trebati dobre komunikacijske vještine što je sjajan način za vježbanje komunikacije s partnericom.

2.Left 4 Dead 2

Krv, puške i zombiji. Kakav sjajan način provođenja vremena u izolaciji. U “Left 4 Dead” ti i do još tri igrača morate se probijati kroz hordu zombija s raznim oružjem i stići do sigurne sobe na kraju levela.

3. A Way Out

U ovoj igrici možete pokušati pobjeći iz zatvora sa svojom partnericom. Za razliku od većine igara na ovom popisu, A Way Out je igra koja se temelji i gradi na priči što je ovih dana rijetkost. Tijekom cijele igre oboje ćete zajednički pokušati pobjeći iz zatvora te izbjeći zakon.

4. Minecraft

Klasik koji je uvijek zabavno igrati.

5. Mario Kart

Ima nešto u vezi trkačkih igara što ih uvijek čini zabavnim. Da, znamo da možeš naći realističnu trkačku igru s preciznim brzinama i pravilnim simulacijama zračnih jastuka (o automobilima ne znam ništa), ali te trkačke igre nisu ni blizu zabavne kao Mario Kart.

6. Don’t Starve Together

Kao što ime govori, cilj je preživjeti. Ok, to je cilj svake igre. Morate zapaliti vatru, skupljati hranu i pokušati ne umrijeti, iako sigurno hoćete, na jedan od dva načina:  od gladi ili će vas ubiti divlje životinje. Prava zabava dolazi kada jedan od vas umre jer za njega tada igra ne završava već može progoniti preostalog igrača kao duh. Na kraju ćete se boriti tko će umrijeti prvi.

7. Worms: Revolution

Tko nije igrao Wormse, imao je jedno tužno djetinjstvo. Ova serija postoji još od 1995. i obuhvaća više od dvadeset različitih igara. Za one koji ne znaju -u igrici imaš svoj tim crva i cilj ti je ubiti sve protivničke crve. Simple as that. Iako je bilo koja igrica iz franšize dobar izbor, moj omiljeni je Revolution. Vesela je, zabavna i urnebesno je ubiti svog partnera u njoj.

8.Borderlands

Nema ničeg zabavnijeg od dizanja stvari u zrak sa svojom nježnijom polovicom te nema puno igara u kojima ćete u tome uživati kao u “Borderlands.” Svaki se aspekt igre znatno poboljšava kada kraj sebe imate  partnera u životu, i u zločinu.

9.Civilization

Cilj ove igre je izgraditi državu iz ničega. To je igra za koju će ti trebati dugo vremena da ju završiš i ujedno je i najteža igra na ovom popisu. Zašto je uopće tu? Iako kada Civilizaciju igrate u dvoje, ne igrate se puno zajedno, makar možete međusobno razgovarati.

10.Overcooked

Igrica namijenjena za 1-4 igrača, ali najbolja kada igraju dvije osobe. Kao tim morate kuhati i posluživati razna jela u kratko vrijeme. Ograničeno vrijeme koje imate stvara pritisak da radite zajedno kao tim. Ova igra balansira granicu između stresnog i zabavnog, čineći je užurbanom i ludom, ali na skroz fora način.

11. Little Big Planet

Ova igrica je čista zabava i sjajan način da provedete sat vremena sa svojom partnericom i oboje odmorite mozak.  Ako tražite zabavnu i jednostavnu igru, ovo je savršen izbor, pogotovo ako vaša partnerica i nije fan videoigara.

12. Portal 2

Igra “Portal” zahtijeva da riješite zagonetke s dva različita portala i ona je igrica za jednog igrača, no za razliku od svog prethodnika, “Portal 2” uveo je još jednog igrača tako da sada vas dvoje može surađivati na rješavanju zagonetke.

Igra je dovoljno teška bila i s dva portala, a sada imate četiri i k tome suigrača s kojim se dogovarate. Ponekad može biti dosta stresno, ali nema boljeg osjećaja nego kada zajedno riješite zagonetku nakon što satima vičete jedno na drugo. A vikat ćete.

13. Lego

Tvrdoglavo odbijamo argument kako je ovo igra za djecu. Lego je za svih i uvijek!

TAGOVIvideoigrice u paru