Igre

odobrio Collin o'duty

Banner300


Call of Duty: Modern Warfare izašao danas + bonus ispričnica za markiranje s posla ili faksa

Piše , Objavljeno

Vlasnici PC-a, PlayStationa 4 i Xbox One sigurno već znaju kako je danas izašao novi Call of Duty: Modern Warfare, nastavak jednog od najpopularnijih naslova u povijesti videoigara.

Igrica je izazvala poprilične kontroverze još na samom predstavljanju zbog ubijanja civila i moralno teških odluka s kojima će igrači biti suočeni. Mnogi zaljubljenici u igrice već su davno bukirali ovaj vikend tako da ukoliko imate jednog među prijateljima ili ste u vezi s takvim – očekujte da ovaj vikend nisu na raspolaganju. A ovisno kako im bude išla igrica – možda ni u ponedjeljak.

Naime, Activision, američka tvrtka za distribuciju i razvoj videoigara koja je vlasnik i ove igrice zna koliko ona može biti zarazna i kako je svaki pravi gamer makar je jednom eskivirao predavanje na faksu, ako ne čak i dan na poslu radi svoje najdraže igrice. Iz tog razloga, tvrtka je napravila jedan dosjetljivi i zabavan marketinški potez pa je uz novu igricu ponudila i – ispričnicu.

Na službenom Twitter profilu objavili su ispričnicu koju potpisuje Colin O’Duty.

Snimka zaslona (150)

Bez obzira što vam profesor ili šef najvjerojatnije ovo neće uvažiti, uvijek možete probati. U svakom slučaju, morate priznati – dobra fora.

TAGOVIcall of duty videoigre