Igre

Stigao i na konzole

Banner300


Crysis 2 u video recenziji HCL-a

Odijelo ne čini čovjeka, a dobra grafika ne jamči zabavnu igru. No u slučaju Crysisa 2 ne govorimo o tipičnom odijelu i standardnoj grafici. Otkrivamo kako se ta kombinacija snašla u novom okružju.

Piše , Objavljeno

Ako ste gamer, sigurno znate gdje je originalni Crysis stekao svoj imidž. Na PC platformi, naravno, zajedno s ekskluzivnom ekspanzijom i multiplayer dodatkom. PC gameri pamte ga po impresivnom grafičkom prikazu koji je još i danas ostao nenadmašen, ali i po hardverskoj zahtjevnosti pred kojom su pokleknule brojne konfiguracije. Iako je bio prokleto impresivan, visoka stopa piratizacije, a možda i prevelika glad za hardverom, vjerojatno su imali utjecaj na prodaju, koja je bila relativno slaba.

Developer Crytek je stoga odlučio igrati na sigurno – nastavak Crysisa stigao je i na konzole, no to u biti nije loša stvar. S takvim potezom stigle su i neke neizbježne promijene, kako pozitivne tako i negativne, a sposobni momci sa HCL-a u svojoj novoj video recenziji, u kojoj su za gostovanje pozvali nikoga drugoga no Nicolasa Cagea, objašnjavaju sve što morate znati o Crysisu 2 prije kupnje.

Kao i uvijek, HCL-ovci svoju konačnu ocjenu vješto skrivaju u svojoj punoj recenziji, koju možete provjeriti iza sljedećeg linka.

RECENZIJA:Crysis 2

TAGOVIcrysis hcl igre

Komentiraj