Igre

wow

Banner300


Fast & Furious se širi i na gaming – igra izgleda kao da je izašla kad i prvi dio filma!

Piše , Objavljeno

Michelle Rodriguez i Vin Diesel su kultni i sposobni glumci koji će zauvijek biti definirani jednim serijalom. Što je uistinu šteta. Vin Diesel je pokazao raspon glumačkog talenta. I kužimo da ga se baš i ne sjećate iz Boiler Rooma ili Spašavanja vojnika Ryana, ali smo razočarani što su mu uloge gotovo iste. A i Michelle je imala dobre uloge kroz godine uz poneku katastrofalnu kao u Assignmentu Waltera Hilla (!) gdje glumi s bradom i brkovima pa joj za osvetu Sigourney Weaver promijeni spol i onda postane Michelle Rodriguez.

assignment michelle rodriguez

Skrećemo s teme… Ovo nije članak o neostvarenim glumačkim prilikama ovih dvoje kompetentnih glumaca. Ovo je članak o uspjehu i širenju Brzih i žestokih. Vidjet ćemo još jako puno sadržaja vezanih uz ovaj serijal – prvi u nizu je bio spinoff Hobbs and Shaw s Dwayneom Johnsonom i Jasonom Stathamom u glavnim ulogama i bio je jedan od najzabavnijih filmova godine, baš kao i svaki film iz F&F franšize kad izađe.

Ovaj put se sadržaj širi u neočekivanom smjeru.

Michelle i Vinko su se pojavili na The Game Awards i najavili su Fast & Furious Crossroads, igru koja dolazi na PC, PS4 i Xbox One. Oboje će se pojaviti i u igri – glasom, ali i likom. Pridružit će im se i Tyrese. Iako je izdavač Bandai Namco, igra izgleda… A sačekaj pa ćeš vidjeti.

Prikazali su i trailer, ne znamo skoro ništa, osim da će biti puno brzih automobila i snažnih eksplozija. Jeste spremni pogledati ovo remek djelo?

Igra izlazi u svibnju 2020. godine, baš kao i deveti nastavak serijala, a sigurno ćemo ju zaigrati jednom kad stigne. Da se smijemo. Jer ovo izgleda malo kritično. Ali hej – sigurni smo da će ova igra biti jedina igra iz 2020. godine koju možemo zavrtiti na uredskom PC-ju iz 2016. godine.