Igre

Video recenzija

Banner300


HCL: FIFA 12 je najbolji virtualni nogomet do sada

FIFA igre iz EA Sportsa nisu uvijek čašćene superlativima, no zadnjih par godina FIFA je uvelike napredovala pa i kvalitetom prestigla konkurenciju iz Konamia.

Piše , Objavljeno

FIFA 12

FIFA 12


FIFA 12, kao najnovije poglavlje ove nogometne simulacije, bazira se na dobrim temeljima tih odličnih prijašnjih igara, ali dodaje i mnoštvo novih gameplay detalja te noviteta koji zajedno tvore jednu uistinu golemu igru. Kao što ekipa s HCL-a kaže u svojoj video recenziji, ovo je definitivno najbolje i najsadržajnije virtualno predočenje nogometa do sada.

Kako opravdavaju takve hvalospjeve? Njihovu video recenziju prilažemo ispod, a nakon nje i link do pune tekstualne recenzije s konačnom ocjenom na HCL portalu.

HCL:Recenzija FIFA 12

Update: U međuvremenu, ekipa s HCL-a, dočepala se i novog Pro Evolution Soccera, ljutog konkurenta FIFA serijala, a čitajući njihovu recenziju PES-a 2012 čini se da je igra napredovala u dobrom smjeru, ali je opet ostala u sjeni kvalitetnije i razrađenije FIFA-e 12. Njihovu detaljnu recenziju PES-a 2012 provjerite iza linka koji prilažemo ispod.

Recenzija:PES 2012

TAGOVIFIFA FIFA 12 hcl

Komentiraj