Igre

što se igra

Banner300


HCL otkriva zanimljive igre u 8. mjesecu

Na početku osmog mjeseca nećemo vidjeti mnoštvo atraktivnih hit igara, no sredinom i pred kraj mjeseca situacija se popravlja pa stiže par igara koje se čekaju već duže vremena.

Piše , Objavljeno

Nakon sušnog srpnja, stigao nam je kolovoz da prolije malo osvježenja po gaming sceni. Iako je situacija po gamere u osmom mjesecu tekuće nam godine kudikamo bolja od one iz sedmog, mora se reći da je kolovoz i dalje pod utjecajem ljetne suše video igara. Tako na početku osmog mjeseca nećemo vidjeti mnoštvo atraktivnih hit igara, no sredinom i pred kraj mjeseca situacija se popravlja pa stiže par igara koje se čekaju već duže vrijeme.

Od tih istaknutijih igara, potencijalnih hitova, istaknuti ćemo ovdje tek dvije – realističnu WWII pucačinu iz prvog lica Red Orchestra 2:Heroes of Stalingrad te željno iščekivani nastavak Deus Ex franšize – Deus Ex:Human Revolution o kojem je ekipa s HCL-a već nebrojeno puno puta pisala. U novom mjesečnom video specialu HCL.hr gaming portala pored navedenih igara izdvojeno je i nekolicina drugih zanimljivih naslova na koje bi gameri trebali obratiti pozornost, a ukoliko pak volite detaljne liste s datumima izlaska apsolutno svih igara u datom mjesecu, link ispod videa koji prilažemo je ono na što trebate kliknuti.

HCL:Potpuna lista igara u kolovozu 2012

TAGOVIDeus Ex hcl

Komentiraj