Igre

pokemondžije za smartfondžije

Banner300


Hit igra Pokemon Quest dostupna za tvoj smartphone, besplatna i spremna da ti proguta slobodno vrijeme

Piše , Objavljeno

Prije koju godinu je Pokemon Go! izazvao nevjerojatno pomamu, nekoliko tjedana su gotovo svi igrali ovu igru i zabijali se u stupove te padali u prometu, a neki bistri Pokemon treneri su čak znali i nevjerojatno sporo voziti automobile kako bi uhvatili Meowtha. Nismo mi, ali netko je (podaci poznati redakciji, jedan od članova obitelji člana redakcije, jooooooj majmune ako tad nisi poginuo nikad nećeš).

Mobilna verzija Pokemon Questa dolazi na iOS i Android uređaje, a ovaj RPG je već od prošlog mjeseca dostupan na Nintendo Switchu. Igra je posve besplatna sama po sebi, ali klasično već za današnje vrijeme – imate in-app kupnje koje će vam olakšati napredovanje.

Svi Pokemoni iz Pokemona Red i Blue su pretvoreni u kockasta stvorenja koja žive na Tumblecube otoku, a samo jedan pogled na igru vam daje do znanja kako su tvorci igre odali počast Minecraftu – ali i odlučili maskimizirati profit jer Minecraft sustav dizajna likova i razina ne zahtijeva premoćan hardver pa igru može igrati veći broj ljudi.

U samom početku na raspolaganju imate jednog od pet Pokemona – Charmander, Squirtle, Bulbasaur, Pikachu – i očiti dodatak za sve djevojke i dame – Eevee. Istražuješ otok, skupljaš Pokemone, boriš se u divljini. Testirat ćemo.

.

Download igre za ANDROID – OVDJE
Download igre za IOS – OVDJE

TAGOVIigre nintendo pokemon pokemon quest smartphone

Komentiraj