Igre

Banner300


Novi pokloni za Idesh! Korisnike

Dragi naši juzeri, znate da vas Idesh! voli, je'l? E pa, i mi se držimo one: �pusti priče, Suzana�, pa još jednom dokazujemo svoju ljubav, čime drugim, doli poklonima.

Piše , Objavljeno

Dragi naši juzeri, znate da vas Idesh! voli, je’l? E pa, i mi se držimo one:�pusti priče, Suzana�, pa još jednom dokazujemo svoju ljubav (i kupujemo vašu ;)), čime drugim, doli poklonima.

Dakle, morfij je naš �jubilarni� 150 korisnik. To samo po sebi i ne bi bilo dovoljno da dobije poklon, ali morfij je uredno popunio svoj profil i to je bilo presudno. Morfij dobija toshibin USB stick nosivosti jednog gigabajta.

Igipop je u vrlo kratko vrijeme stigao napucati stotinjak komentara. Postao nam je sumnjiv! Ali, shvatismo da je čovjek zaista pročitao svaki tekst koji je komentirao. Dakle, osuđujemo spam komentiranje, ali pohvaljujemo i nagrađujemo igipopa koji prati što se piše i argumentirano komentira. Prijatelju, za tebe su Creative sluške, da se šećeš po gradu i glumiš da ne slušaš Burnaća.

Za kraj, nešto malo drugačije. Ova curka zaslužila je poklon svojim znanjem! Jučer je diplomirala i s nama je podijelila svoje osjećaje. Draga anadona, uživaj u životu, budi i dalje pametna i uspješna, nadamo se da će ti Canyon web kamera poslužiti.

Ostalim korisnicima na znanje:popunite svoje profile, pišite, komunicirajte međusobno. Isplati se ;)

TAGOVIpoklon

Komentiraj