Igre

taktički fps

Banner300


Operation Flashpoint: Red River u HCL-ovoj video recenziji

Devet godina čekali smo nastavak odlične simulacije ratovanja iz 2001. godine Operation Flashpoint: Cold War Crisis i nismo bili u potpunosti oduševljeni viđenim, a tek godinu i pol nakon dvojke, eto nam i trojke s podnaslovom Red River.

Piše , Objavljeno

Ispravlja li trojka boljke prethodnika? Je li se prilagodila modernim vremenima? Valja li kvragu?! Sve to objašnjava HCL u novoj video recenziji.

Operation Flashpoint:Red River

Operation Flashpoint:Red River


Operation Flashpoint:Red River, za razliku od legendarne prve igre, ne može se nazvati punokrvnom simulacijom ratovanja iz prvog lica, već realnim taktičkim FPS-om. Ukratko, zajedno sa svojom ekipom dobro istreniranih vojnika ulazite u područje Tadžikistana i ubijate neprijatelje u ime Amerike. Priča dakle ne očarava, ali nije ni pretjerano loša, već ponajviše smeta kako je loše prezentirana u igri.

Rekli smo ‘realni’ taktički FPS, zar ne? Da, realnost ovdje igra veliku ulogu, a nekakav ‘Rambo’ pristup igranju uistinu ne prolazi. Već jedan dobro plasirani metak može ubiti, kako vas, tako i neprijatelje pa je itekako potrebna suradnja s ekipom, korištenje taktike i općenito oprez. I sve bi to bilo u redu da računalom upravljana ekipa zapravo sluša vaše naredbe. Naime, umjetna inteligencija često zna zaribati, a u jednoj ovakvoj igri, dobro isprogramirati umjetnu inteligenciju ključna je stvar. Koliko je taj AI zapravo problematičan i koliko zabave ova igra pruža, objašnjava ekipa dobro istreniranih virtualnih vojnika s HCL portala u svojoj novoj video recenziji.

HCL-ovu punu recenziju Red Rivera (s ocjenom i sve!) provjerite iza sljedećega linka, a znajte i da trenutno dijele ukupno 10 primjeraka igre na svojoj Facebook fan stranici.

RECENZIJA:Operation Flashpoint:Red River

TAGOVIfps hcl igre Operation Flashpoint Operation Flashpoint: Red River

Komentiraj