Igre

Banner300


Ovo su najbrži igrači na novoj FIFA-i koje trebaš ako želiš uništiti prijatelje, a u procesu i prijateljstva

Piše , Objavljeno

Ako pitaš curu, možda brzina nije vrlina, ali kad je u pitanju FIFA – znaš da je.

Dok u stvarnom svijetu trebaš u svojoj momčadi imati igrače koji posjeduju i druge atribute osim brzine, u videoigrama to često nije slučaj. Koliko god nogometne videoigre težile da budu simulacije, imaš prednost sa skupinom brzih igrača za proboj po bokovima i pretrčavanje često sporijih bočnih igrača.

Probaj pogoditi tko je najbrži u novoj FIFA-i. Velike su šanse da ćeš biti u pravu.

U novoj FIFA-i, onoj s brojkom “21” u naslovu, najbrži igrač je očekivano francuska superzvijezda Kylian Mbappe s ocjenom brzine od 96, a istu ocjenu dijele i Bayernov Alphonso Davies nakon vrhunske sezone i Wolverhamptonov Adama Traore. Traore je oduvijek brz i snažan u stvarnom svijetu, ali je kaskao s ostalim vještinama, sada to izgleda kompletnije i njegovo ime se sve češće spominje u kontekstu transfera u neki od velikih klubova.

S brzinom od 95 ćeš pronaći Daniela Jamesa iz Manchester Uniteda i Vinicius Juniora iz Real Madrida, a uz ovu dvojicu tu je i napadač FC Tokyja Kensuke Nagai i lijevi bočni Dijona Anibal Chala. Ako su u stvarnom životu toliki brzanci, očekujemo ih vidjeti u nekim većim klubovima.

Nakon toga ide ekipa s ocjenama 94 za brzinu, a tu ćeš vidjeti i Sadija Manea, Achrafa Hakimija, Inakija Williamsa i druge njuške.

Evo liste top 20 igrača. Zbog vas smo čak Excel upalili.

nogomet brzina fifa

Ne bi bilo loše provjeriti ove likove i u Football Manageru, brzanci uvijek dobro dođu.

TAGOVIfifa 21