Igre

dooobar!

Banner300


Portal 2 u video recenziji HCL-a

Valve s Portalom 2 nije nepotrebno komplicirao - stvorili su nastavak koji je u svojoj suštini vrlo sličan kratkom ali slatkom prethodniku, no toliko produbljen u svakom aspektu koji je prethodnika činio genijalnim, da je konačni rezultat prokleto fenomenalan!

Piše , Objavljeno

Nakon jedne od najboljih marketinških kampanja koje je svijet video igara ikada vidio, u sklopu koje su gameri diljem svijeta igrali indie igre kako bi Portal 2 izašao nešto ranije, ovaj dugoočekivani nastavak dobili smo tek par sati prije nego je planirano. Ali Valveu ne zamjeramo apsolutno ništa. Potato sack kolekcijom indie igara i spomenutom marketinškom kampanjom, pomogli su nezavisnim developerima zaraditi koju kunu više i usput nas počastili jednom od najboljih igara svih vremena. Da, Portal 2 je toliko dobar.

Portal 2

Portal 2


Valve s Portalom 2 nije nepotrebno komplicirao – stvorili su nastavak koji je u svojoj suštini vrlo sličan kratkom ali slatkom prethodniku, no toliko produbljen u svakom aspektu koji je prethodnika činio genijalnim, da je konačni rezultat prokleto fenomenalan!

Kroz devet poglavlja pratimo imerzivnu, pametno napisanu priču koja obiluje humorom, a zabavljamo se rješavanjem testova u golemom kompleksu Aperture Sciencea. Testovi tako tjeraju igrača da stvarno razmišlja i kombinira igrine mehanike kako bi ih riješio, ali nikad nisu naporni ili frustrirajući. A uz crno-humorne komentare sada probuđene zle umjetne inteligencije GLaDOS te novog lika Wheatlya, nikad neće biti dosadno.

Ekipa s HCL-a potrošila je brdo sati u Portalu 2, a prema visokoj ocjeni koju su igri dali, rekli bismo da su itekako zadovoljni. No da ne ostane sve na riječima, prilažemo njihovu video recenziju igre, kao i link do kompletne pisane recenzije ispod.

RECENZIJA:Portal 2

TAGOVIhcl igre Portal 2 Valve

Komentiraj