Igre

sabijamo šveđane

Banner300


S Hrvatskom smo dogurali do polufinala SP-a u ovoj sitnoj i presmiješnoj nogometnoj igrici

Piše , Objavljeno

A Small World Cup je igra iz 2017. godine koju smo sasvim slučajno otkrili i evo potratili smo veći dio radnog petka na osvajanje svjetskog prvenstva s Hrvatskom.

Postoji i verzija za Android OVDJE, potpuno besplatna, fora je imati ju mobilno (iako ima oglase, ali isključi net dok igraš i okej si), ali visoko preporučamo browser verziju koju možeš peglati s mišem. Browser verziju nađi na ovom LINKU.

Ova igra se bazira na osnovnom znanju fizike. Nema kompliciranih kontrola u kojima moraš stisnuti R2, kvadrat, okrenuti analog-gljivu u smjeru pentagrama i zazvati ime Siniše Mihajlovića dok je Mjesec mlad. Samo povlačiš putanju igraču i onda on kao krpena lutka odleti u tom smjeru. Moguće je u opcijama namjestiti i “slingshot” mod za dodatnu težinu pa ćeš poput praćke natezati igrača unazad kako bi on odletio u suprotnom smjeru.

Sitna igra, tri levela težine, ima Hrvatska među ponuđenim timovima i možeš nam osigurati vječnu slavu. Ili barem slavu dok ne započneš novu igru.

Ovo je jedna od onih nogometnih igara koja nas oduševljava svojom jednostavnošću i fantastična je za ubiti vrijeme. Na poslu npr.

TAGOVIigra nogomet nogometni