Igre

Need for Speed

Banner300


HCL video recenzija – Shift 2 Unleashed baca NFS u vode simulacije

Shift 2: Unleashed kao najnoviji izdanak Need for Speed franšize, najavljivan je kao prava pravcata simulacija s hrpom automobila, staza i najrealističnijim osjećajem vožnje do sada. No jedno je što govore marketingaši, a drugo je kako stvari na kraju ispadnu. Dopustite da pojasnimo.

Piše , Objavljeno

Shift 2 Unleashed

Shift 2 Unleashed


Need for Speed igre svi smo igrali i dobro znate kakvi su to trkaći naslovi – čistokrvne arkadne jurilice s kul poboljšanjima na automobilima, nitro boostom, nemogućim driftovima i zavojima u koje se može ući sa 300 na sat bez da vas igra za to kazni. No kao i njegov prethodnik, Need for Speed:Shift, novi Shift 2:Unleashed zaista je puno ozbiljniji i predstavlja znatno drugačije iskustvo od onih na koje smo navikli od NFS-a.

Iako su oni marketingaši koje spomenusmo pri početku članka igru pokušavali staviti u isti rang sa jednom Forzom Motorsport ili Gran Turismom 5, to baš i nije pravedna usporedba. Shift 2 nema veličinu tih velikih i detaljnih simulacija, ali je i dalje riječ o vrlo dobrom racing naslovu koji se ne fokusira toliko na vjerno simuliranje mehanike vožnje, već na stvaranje odličnog, vrlo realnog i adrenalinom nabijenog osjećaja vožnje. Pri tome najviše pomaže ni više ni manje nego jedna nova kamera (odnosno pogled na igru) zvana HelmetCam, koja stavlja vaš pogled na akciju u kacigu vozača i koja je toliko genijalna da ćete se upitati kako ste ikada mogli voziti iz neke druge perspektive.

Naravno, ima igra i nekih drugih posebnosti, ali i mana, a sve su to objasnili brkati i snažni momci s HCL Gaming Portala u njihovoj novoj video recenziji koju prilažemo ispod.

Prije nego kliknete na play, pripremite se za loše oponašanje splitskog govora od strane glavnog urednika HCL-a, ali i za poučnu lekciju o učinku ispaljenog metka na “bačvice” (pri samom kraju videa). Upozoreni ste!

HCL uvijek radi kraću video recenziju i ponešto detaljniju tekstualnu, a upravo u toj tekstualnoj krije se i njihova konačna ocjena igre. Stoga za još više detalja o novom Shiftu, kliknite na link ispod i provjerite punu recenziju.

RECENZIJA:Shift 2:Unleashed

TAGOVIhcl igre need for speed Shift 2

Komentiraj