Igre

u malu mrežicu

Banner300


Spider-Man za Playstation 4 bi mogao biti najbolji gaming naslov na toj konzoli – toliko neprijatelja!

Piše , Objavljeno

Hype oko nadolazećeg Marvel’s Spider-Man naslova ne jenjava, ljudi ne mogu dočekati ovo čudo od studija Insomniac Games. Na Sonyjevom E3 sajmu su prikazali gameplay video i svijet je poludio, grafika je nevjerojatna, a gameplay izgleda intuitivno. Siguran hit samo zbog imena (kao nekoć i Star Wars Battlefronts), ali mogao bi Spidey u svoju mrežu uhvatiti i status klasika. Novi trailer otkriva i priču, a vidjet ćemo i hrpu zlikovaca u ovom čudu od igre.

Daj pogledaj trailer:

.

U početku videa se Spider-Man bori protiv Electra koji uspijeva osloboditi još neke nam znane face kao što su Rhino, Scorpion i Vulture.

Uz korištenje paukove mreže i akrobacija kroz grad, tu su i fantastično koreografirane borbe koje će vas oduševiti, ali i hrpa gadgeta koje ćete imati na raspolaganju. Napokon Spider-man kakvog smo htjeli u igrama, onaj old-school s Playstationa jedinice s Bruce Campbellom kao naratorom se dogodio stvaaaarno davno.

Naslov dolazi ekskluzivno za Playstation 4 konzolu – i to 7. rujna. Ne možemo dočekati. Možda GTA napokon padne sa trona i naslov najbolje igre prepusti Spider-Manu.

Komentiraj