Igre

sreća

Banner300


Tony Hawk Pro Skater 1 i 2 stižu opet – updateani i ispeglani za današnja vremena

Piše , Objavljeno

Tony Hawk Pro Skater je donio revoluciju. Neki klinci su čvrsto držali kontrolere konzola, neki su lupali po tipkovnicama samo da izvedu što bolji trik na kreativnim stazama uz vrhunski soundtrack. “Tony Hawk” je bio na tronu. Ako znaš neke skejtere u životu, velike su šanse da su počeli skejtati upravo zbog ove igre.

Ako premotamo u današnje vrijeme, Tony Hawk je i dalje vjerojatno najpoznatiji skejter na svijetu čak i ekipi koja nikad nije primila skejt, ali kvaliteta nekih novijih igara nema istu magnetsku privlačnost kao prvih par Pro Skatera. A tek soundtrack? Super je GTA izbor radio postaja, dobre pjesme su birali za NBA Live i kasnije 2k soundtrack, ali upravo je THPS otac dobrog soundtracka sastavljenog od stvarnih pjesama umjesto kompoziranih instrumentala posebno za igru. Toliko glazbe smo otkrili zahvaljujući njemu.

Prošli tjedan smo dobili važnu obavijest. Koju dijelimo s vama jer je vrlo važna, a možda ste ju i propustili.

Tony Hawk’s Pro Skater (kojeg uvijek oslovljavamo bez ovog posvojnog ‘s) se službeno vraća. Prve dvije igre će biti remasterirane za Playstation 4, Xbox One i PC.

Vijest je objavljena na Tonyjev rođendan, sam si ga je čestitao uz video koji pokazuje stare i nove klipove iz igara, a to je sve što nam je dovoljno da budemo nestrpljivi.

Legendarni skejteri, soundtrack, staze, sve je unutra. Nekad se razočaramo oko ovih updatea starih nam igara, ali nam se čini da će Pro Skater 1 and 2 biti nešto posebno.

Izlazi 4. rujna. Dotad igramo “dvojku” na nekom emulatoru.