Igre

weeee

Banner300


Uskrsnuli nam najdražu igru iz djetinjstva, RollerCoaster Tycoon dostupan na mobitelima

Piše , Objavljeno

Ne pišemo inače o igrama nešto previše, pogotovo o onim mobitelirajućim, ali OVO SMO MORALI. Čak nam napetije nego ovaj Super Mario Run o kojem svi pišu.

Odrasli smo uz RollerCoaster Tycoon koji smo vrtili na svojim starim kantama dok su nas roditelji pokušavali potjerati na spavanje. Sada ćemo imati priliku ponovno proživjeti djetinjstvo na puno manjim ekranima jer RCT dolazi na naše smartphone i već je dostupan i za iOS i za Android. RollerCoaster Tycoon Classic kombinira prvi i drugi nastavk igre, sumnjamo da to može biti išta lošije od najboljeg IKAD!

Evo čim završi radni dan, moći ćemo započeti s izgradnjom Ljubičastog Tornada, najubojitijeg vlaka smrti na svijetu.

Nisu prtljali po grafici pa ćete tako moći uživati (ako uživate u starim stvarima kao mi) u retro ugođaju. RollerCoaster Tycoon je idealna igra za klikanje po touchscreenu smartphonea (iliti dodirniku pametnog telefona) i svatko tko ju zaigra će utući puno vremena u izgradnju zabavnog parka, a ako vam dosadi izgradnja uvijek se možete posvetiti destrukciji i izazivanju nesreća kako biste u smrt otjerali svoje posjetitelje.

Ako vam 95 scenarija nije dostam naravno, ima i in-app kupnji u igri, ali one samo otključavaju dodatne scenarije. Za 55 kuna proživjeti djetinjstvo? Može. Ili za snalažljivije – džabe preživjeti djetinjstvo? Može.

Preuzmi igru OVDJE.

TAGOVIdjetinjstvo klasične igre nostalgija

Komentiraj