Igre

nove igre

Banner300


VIDEO – Svibanj je mjesec za gamere

Gameri veselite se! Ovaj mjesec donosi nam hrpu dugo i željno iščekivanih igara za gotovo sve platforme. Najbitniji za spomenuti su The Witcher II: Assassins of Kings, kao i novi potencijalni hit iz Rockstara - L.A. Noire.

Piše , Objavljeno

Osim toga, u svibnju stižu i Bethesdina pucačina iz prvog lica s elementima parkuranja pod imenom Brink, a ni fanovi rallya neće ostati zakinuti s Codemastersovim trećim DiRT-om. Pored toga, kao da izvrsni Top Spin 4 nije dovoljan da zadovolji strasti svih vas virtualnih tenisača, SEGA u ovom mjesecu izbacuje i glavnog mu konkurenta – Virtua Tennis 4.

Ima tu još hrpa drugih, zanimljivih naslova, ali da ne duljimo više ovdje, preusmjeravamo vas na HCL.hr. Naime, ekipa s HCL-a vam kao i svaki mjesec donosi detaljnu listu svih igara koje dolaze u svibnju s točnim datumima izlaska. Ali ovaj put s jednim značajnim poboljšanjem. Umjesto da pregledavate pomalo dosadnu listu u potrazi za interesantnim igrama, po prvi puta HCL-ovci donose i poseban video u kojemu su izdvojili sedam igara na koje jednostavno morate obratiti pažnju.

HCL-ovu listu sa svim datumima izlaska igara za sve platforme, provjerite putem sljedećeg linka.

LINK:Datumi izlaska igara u svibnju

TAGOVIhcl igre

Komentiraj