Zabava

Banner300


Indijski spotovi – kakav trash!

Brkati Michael Jackson u Thrilleru, još bolji Beatlesi, Superman koji snubi Spidermana... toga ima samo u Indiji!

Piše , Objavljeno

Ako ste pomislili da su turske verzije poznatih filmova vrhunac neukusa, izvor trasha ili jedino što vas još uvijek uspijeva nasmijati do suza, potrudit ćemo se da vam odagnamo tu misao, jer kako su u Turskoj skloni obradama filmova, tako su u Indiji skloni obradama glazbe i glazbenih spotova. Za ova remek djela nije potrebno puno najave, potrebno je samo gledati, slušati i diviti se.

Michael Jackson – Thriller

Mislili ste da vas Michael Jackson zastrašuje, razmislite ponovno. Indijski Jackson, je strašniji, opakiji, i svakako… muževniji.

Moćan brk, hlače od crvenog lateksa i tikovi dostojni padavičara, urezat će vam se u pamćenje. Sve je tu kao i u originalnom Thrilleru, ali puno perfidnije i s pokretima nad kojima bi i pravi Michael Jackson pozavidio.

Beatles – I Wanna Hold Your Hand

Beatlesi su nekada bili hit, ali budući da je od tada prošlo dosta vremena i u glazbi se dosta toga promijenilo, ovi indijski mladići su odlučili ići u korak s vremenom, tako da nisu odlučili samo koristiti popularne melodije, već su napravili i ključne korake kao ubacivanje četvrte gitare u band i korištenje nekih latino pokreta u spotovima. Naravno, sve to kako bi dodatno začinili atmosferu.

Duo Superman & Spiderman (woman?)

Ovdje se ipak ne radi o slučaju da je pokraden neki glazbenik ili kopiran neki spot, ovdje slučaj taj da su ukradena dva super junaka za potrebe najbesmislenijeg spota ikad.

Iako na početku pomalo vuče na neku nježniju notu između ova dva super junaka, ipak se već do sredine spota ispostavi da se radi o indijskoj verziji funkya, pa je ovo možda jedinstvena prilika a vidite kako Superman vještim pokretima zavodi Spidermana.

TAGOVIindija spotovi turska

Komentiraj