Zabava

Banner300


Jesmo ga! Stranglehold

Stranglehold smo očekivali s prilično velikim nestrpljenjem, ali nažalost dobili smo samo novi nastavak Max Paynea. Kada je John Woo dopustio da se njegovo ime stavi uz naslov igre očekivali smo furioznu akcijsku pucačinu iz trećeg lica.

Piše , Objavljeno

Stranglehold

Stranglehold

Stranglehold smo očekivali s prilično velikim nestrpljenjem, ali nažalost dobili smo samo novi nastavak Max Paynea.
Kada je John Woo dopustio da se njegovo ime stavi uz naslov igre očekivali smo furioznu akcijsku pucačinu iz trećeg lica. Sa zadovoljstvom možemo konstatirati kako je ovaj dio zadatka ispunjen i igra u potpunosti zadovoljava sve prohtjeve ljubitelja uništenja.

U ulozi ste detektiva Tequille koji je, ako ste imali prilike pogledati Wooov film “Hard Boiled”, lik kojeg je utjelovio Chow Yun-Fat (koji svoju “ulogu” ponavlja i u ovoj igri). Govoriti o radnji bilo bi gubljenje vremena jer priča je toliko zapostavljena da se na nju ne isplati trošiti riječi.

Čim smo ušli u igru zaključili smo da se radi o Max Payneu s daleko boljom grafikom i naprednijim engineom. Ostale promjene leže u glavnom liku i nomenklaturi (“Bullet-time” iz M. Paynea zamijenjen je “Tequilla timeom”). Kada bi morali biti brutalno iskreni rekli bi da je igra totalno mažnjavanje ideje. Dodatni problemi dolaze nakon što oduševljenje vizualnim splasne. Igra prilično brzo postaje dosadna, a fore se ponavljaju i ponavljaju sve dok u jednom trenutku ne kažete:”Fuck it!”

Idesh! preporuka:Ako ste obožavali Max Paynea, svidjet će vam se i Stranglehold, ali vjerujte da nije ništa posebno

TAGOVIigra john woo pucačina stranglehold

Komentiraj