Zabava

Banner300


Jesmo ga! Turning Point – Fall Of Liberty

Švabe napadaju New York, vi ste bauštelac s misijom, oružje u ruke i u borbu za pravdu i jednakost!

Piše , Objavljeno

Turning Point – Fall Of Liberty

Turning Point – Fall Of Liberty

Engine “Unreal Tournamenta” ponovno je poslužio kao temelj za jedan od naslova kojeg smo sa tolikim nestrpljenjem očekivali još od kraja prošle godine. Iako je UT alat odlična roba koja još uvijek može poslužiti za stvaranje odličnih naslova, pokazuje ozbiljne znakove starenja. Barem što se FPS-ova tiče.

Iako je “Turning Point” zanimljiv i izuzetno igriv naslov, ne možemo zatajiti kako smo pomalo razočarani grafičkim aspektom igre. Nakon odličnog Call of Dutya nasljednicima će biti poprilično teško nadmašiti tu kombinaciju grafike i igrivosti, ali od proizvođača koji su radili upravo na CoD 4 očekivali smo malo više.

Turning Point – Fall Of Liberty

Priča drži vodu i svakako je važan pokretač koji vas tjera da misije odigrate do kraja, oružja su raznolika, atmosfera je na nivou baš kao i glazbena podloga, a grafika je u najboljem slučaju solidna. Na stranu, grafičko uređenje, prvi se problem pojavio kada smo vidjeli da je, iz nekog neobjašnjivog razloga, najveća moguća rezolucija 1024×768 (što će naknadnim zakrpama vjerojatno biti promijenjeno) dok je drugi problem vidljiv kada pojedini neprijatelji završavaju zabijeni u zidove, asfalt ili jednostavno ostaju stajati zamrznuti u pokretu. No, ono što nas je najviše zasmetalo leži u činjenici da je unatoč zastarjelom engineu igra i dalje zastajkivala neprestano učitavajući pojedine dijelove nivoa. To nas se nije nimalo dojmilo i mišljenja smo kako je riječ programerskoj lijenosti koja je nedopustiva kada govorimo o ovom rangu igara.

Poslije sveg ovog, igrač ne može pobjeći od dojma da igra djeluje nedovršeno i ishitreno jer ako je stvar bila u nekoliko dodatnih mjeseci peglanja nedostataka, mogli smo pričekati.

Idesh! preporuka:Da je dorađenija mogla je biti dobra, ovako je riječ o naslovu kojeg bez problema možemo propustiti.

TAGOVIcall of duty codemasters igre jesmo ga turning point fall of liberty

Komentiraj