Zabava

Kad će ta zima?!

Banner300


Krv, znoj, suze i nabrijana Khaleesi u novom traileru za petu sezonu ‘Game of Thronesa’

Piše , Objavljeno

Situacija u Westerosu je zamršenija nego ikada, a čini se kako svaki od pretendenata na prijestolje ima realnu šansu da ga se i domogne. Ali samo jedna sila ima zmajeve!

gotHoćemo li nakon četiri sezone iščekivanja napokon vidjeti te proklete zmajeve u akciji?! Sudeći po novom traileru za petu sezonu fantasy hit serije Game of Thrones izgleda kako će leteće vatrorigajuće beštije u novih deset nastavaka odigrati ključnu ulogu ili se barem pojaviti na sceni kao sila koje se treba bojati, ali sasvim je jasno kako će glavna njuška novih epizoda biti lijepa Daenerys (Emilia Clarke). Izgleda kako joj je dosadilo čamiti u svojoj prijestolnici te se sprema krenuti u veliku ofenzivu, uništenje svih svojih protivnika i osvajanje toliko željenog Željeznog prijestolja.

Game of Thrones – najava pete sezone:

Osim plavokose zvijezde, novi nam trailer otkriva još nekoliko zanimljivih detalja koji najavljuju vjerojatno najuzbudljiviju i najkrvaviju sezonu do sada! Izgleda kako se i Stannis Baratheon (Stephene Dillane) sprema krenuti u novi, vjerojatno i posljednji pokušaj osvajanja King’s Landinga, Jon Snow (Kit Harington) namjerava stvoriti savez s Divljacima te se zajedno s njima suprotstaviti nemrtvoj vojsci, a Margaery (Natalie Dormer) i Cersei (Lena Headey) igraju igru mačke i miša za utjecaj nad novim mladim kraljem. Ne smijemo zaboraviti niti Tyriona (Peter Dinklage) koji će se morati izvući iz svojih problema, a sve će ove priče biti povezane suzama, znojem i rijekama krvi. Kod nas je zima možda pri kraju, ali u Westeros tek dolazi!

TAGOVIGame of Thrones Igra prijestolja khaleesi krv peta sezona westeros

Komentiraj