Film i TV

Nije moglo bolje

Banner300


Lijepa Emilia Clarke, zvijezda Game of Thrones serijala, nova je Sarah Connor iz Terminatora

Piše , Objavljeno

Reboot Terminatora dobio je i svoju prvu glavnu ulogu, a ona je pripala prekrasnoj Emilii Clarke, dobro nam poznatoj kao Daenerys Targaryen iz serije Game of Thrones.

terminator: genesis

Izgleda da se posao oko filma Terminator: Genesis (radni naziv) pošteno zahuktava, jer upravo je potvrđeno da je izabrana glumica za glavnu žensku ulogu. Opaku “majku revolucije” Sarah Connor tako će igrati lijepa britanska glumica Emilia Clarke, koja nam je vrlo dobro poznata iz popularne serije Game of Thrones, gdje glumi neustrašivu i (na sreću muškog dijela publike) uglavnom polugolu Daenerys Targaryen. Podsjetimo, u originalnom je Terminatoru i njegovu nastavku ulogu Connorice odglumila Linda Hamilton, a njezine će cipele biti jako teško popuniti. Al’ ako ne možemo vjerovati “majci zmajeva”, kome možemo?!

Ova je ljepotica prva potvrđena uloga u rebootu proslavljenog Terminator serijala, a njezin odabir slijedi nakon prvih glasina da će Johna Connora, njezina sina iz budućnosti, glumiti Jason Clarke (iako zanimljiva slučajnost, on i Emilia nisu u srodstvu). Naveliko se piše i o angažmanu najveće zvijezde i zaštitnog znaka ovog serijala, Arnolda Schwarzneggera, koji će sigurno biti uključen u ovaj projekt, iako se još nezna kako i koliko.

terminator: genesis

Inače, Terminator: Genesis trebao bi priču vratiti na početak i još jednom nam pokazati kako je došlo do dominacije Skyneta, početka ljudskog otpora i slanja prvog Terminatora u prošlost da ubije Sarah Connor, majku jednog od predvodnika pobunjenika. Ovaj će reboot režirati Alan Taylor (Thor: The Dark World), a ako ostvari dobar financijski uspjeh, planira se snimanje još dva nastavka i potpuno nove TV serije. Na sve ćemo ovo ipak morati pričekati do sredine 2015. godine, kada bi se Terminator: Genesis (ili kako će se već tada zvati) trebao pojaviti u kinima.

TAGOVIarnlod schwarznegger emilia clarke Game of Thrones reboot sarah connor terminator

Komentiraj