Film i TV

Vjerujemo, vjerujemo!

Banner300


Mulder i Scully u elementu u prvim kadrovima novih “Dosjea X”

Piše , Objavljeno

TV kuća Fox želi maksimalno iskoristiti momentum i popularnost Dosjea X pa predstavljaju stari koncept repriziranja starih nastavaka serije uz lagane teasere novog materijala.

x-filesDo premijere nove sezone, polusezone, miniserije ili kako li su već definirali nadolazeće nastavke Dosjea X ostao je još točno 201 dan, a tako precizni možemo biti zahvaljujući TV kući Fox koja će nas nas na jednu od najboljih serija svih vremena podsjećati svakodnevno i to sve do 24. siječnja 2016. godine, za kada je najavljeno novih šest epizoda pustolovina Muldera i Scully. Naravno, radi se o reprizi svih devet dosadašnjih sezona, što je potez protiv kojeg se ne bi bunili da ga odluči povući neka od domaćih TV mreža. Nije kao da im je program trenutno nešto previše zanimljiv… Fox je za ovu priliku izbacio i klasični promo, ali ipak ga nije propustio zasoliti nečim posebnim.

201 Days of The X-Files – promo:

Da, da… dobro ste vidjeli! Zadnjih je nekoliko sekundi, naime, kadar koji je uzet iz nadolazeće sezone, a u njemu vidimo Muldera (David Duchovny) i Scully (Gillian Anderson) kako podignutih pištolja i svjetiljki agresivno upadaju u mračnu prostoriju. Klasični Dosjei X! Na žalost, to je sve što su nam dali da vidimo (uz Mulderov voiceover koji je iz starije epizode imena Paper Clip), ali s obzirom da snimanje još uvijek traje, i ovo je sasvim dovoljno. Ako smo se ovoliko nabrijali od tri sekunde, bojimo se i pomisliti što će se dogoditi u siječnju!

TAGOVIdosjei X fox mulder scully sf x-files

Komentiraj