Zabava

Za doma na zid

Banner300


Očaravajući fanovski posteri za Star Wars skratiti će dane do nove trilogije

Piše , Objavljeno

Gotovo je 40 godina prošlo od prvog nastavka Star Warsa, a ova svemirska opera i dalje inspirira razne umjetnike da probaju na svoj način prikazati kako ju oni vide.

star wars 3

Ovih su nam dana puna usta vijesti o najnovijem, sedmom nastavku popularnih Star Warsa, koji će ujedno biti i početak nove, treće trilogije (iako bi neki od nas onu drugu najradije zaboravili, ali ajde…), pa nije loše malo se podsjetiti kako je cijela ova priča započela. Da, prva smo tri dijela odgledali milijun puta i znamo izrecitirati sve dijaloge, ali i nakon gotovo 40 godina još uvijek je moguće naći svježine i originalnosti u radovima mladih i nadarenih umjetnika. A ruku na srce, nije Star Wars bez razloga toliko popularan…

Britanski je dizajner Andy Fairhurst tako složio tri postera za prva tri nastavka tog popularnog filmskog serijala, koristeći pritom legendarna vozila, raznolike krajolike u kojima se odvijala radnja i face likova koji su obilježili svaki od tri dijela. Iako bismo očekivali da će ovakvi radovi pratiti face poput Lukea Skywalkera ili Hana Soloa dok jurcaju u svojim X-wingovima i Millennium Falconu, Fairhurst se odlučio za malo drugačiji pristup, koji nam se, priznajemo, itekako sviđa! Prepoznajete li o kome se radi?

star wars 1 star wars 2 star wars 3

TAGOVIfan art fanovski plakati posteri star wars

Komentiraj