Zabava

Zombiji sa Zapadne obale

Banner300


Otkriveno mjesto radnje i glavni glumci spinoffa hit serije ‘The Walking Dead’

Piše , Objavljeno

Serija koja obara sve rekorde gledanosti i donosi brdo para mora se kapitalizirati na svaki mogući način, a to je najlakše učiniti klasičnim spinoffom!

walking dead 2Procjenjuje se kako je hit seriju The Walking Dead u petoj sezoni prosječno pratilo od 15-20 milijuna Amerikanaca, a kada se tome pribroji gledanost u ostatku svijeta i rekordi po skidanju s torrenta jasno je kako se radi o trenutno najpopularnijoj emisiji na televiziji. AMC zadovoljno trlja ruke zbog kapitalca koji im je sasvim slučajno pao u ruke (ruku na srce, tko je nakon prvih par epizoda očekivao ovakvu pomamu?), ali jednako tako znaju kako se ovakva prilika mora iskoristiti odmah i do maksimuma. Najbolji, najlakši i najprofitabilniji način: spinoff!

Već se neko vrijeme nagađa o drugoj priči zombie apokalipse, a sada su procurile informacije da bi se radnja spinoffa mogla odvijati u Los Angelesu. Zombiji protiv hollywoodskih zvijezda? Apsolutno, nominiramo Juliu Roberts kao prvu žrtvu! Uglavnom, još se uvijek ne zna kakva bi radnja trebala biti niti u kojem se periodu odvija, ali postoje indikacije kako bi fokus mogli biti prvi dani apokalipse (radnja u originalu prati događaje u Atlanti počevši nekoliko tjedana nakon prvih znakova epidemije) kada su nemrtvi još uvijek bili u velikoj manjini. Ne znamo baš koliko bi to bilo dobro pošto se gotovo svaki film tog žanra bavi upravo počecima pošasti, ali valjda ljudi znaju što rade!

walking dead

U projekt će biti uključeni i The Walking Dead showrunner Dave Erikson te tvorac cijelog serijala Robert Kirkman, a u glavnim bi se ulogama,među ostalima, trebali naći Cliff Curtis, Frank Dillane i Alycia Debnam Carey. Početak snimanja pilota je najavljen za prvi kvartal 2015. godine, a nova bi se serija na programu mogla naći na jesen. Da, već sada možemo s vrlo velikom sigurnošću reći kako će bez obzira na pilot biti odobreno snimanje cijele sezone koja će u svijet hodajućih mrtvaca unijeti malo glamura, palmi i mirisa oceana…

TAGOVIhit serija horor los angeles serija spinoff Walking dead zombiji

Komentiraj