Film i TV

Sline već cure

Banner300


Ovi fanovski posteri za novi Star Wars film najavljuju sve ono što željno iščekujemo!

Piše , Objavljeno

Snimanje nova tri nastavka popularnog Star Wars serijala natjeralo je naša geek-osjetila da zatrepere, a nakon ovih fanovskih postera spremni smo totalno izgubiti pamet!

star wars 1

Samo zamislite: za nešto više od godinu dana sjedit ćete u nekoj kino dvorani, odjeveni u svoje najbolje Jedi odijelo, iščekujući epski nastavak sage koja je završila prije više od 30 godina te bila gotovo uništena grozomornom drugom trilogijom (čija imena filmova niti dan danas ne smijemo spomenuti). Svjetla u dvorani se gase, a nekoliko trenutaka tišine razbijaju poznati zvuci epskog remek-djela Johna Williamsa i žuta slova na ekranu, koja pričaju priču o Luku Skywalkeru, njegovoj sestri Lei i vragolastom svemirskom odmetniku Hanu Solu te njihovim životima 30 godina nakon što su uništili Dartha Vadera i njegove snove o vlasti nad cijelom galaksijom. Sada napokon možete umrijeti sretni!

Da, Star Wars: Episode VII će sigurno biti najočekivaniji film godine, a mi imamo potpuno povjerenje u J.J. Abramsa i njegovu ekipu da nam neće servirati hrpu jeftino zapakiranog smeća. S druge strane, vrijeme do tog sudbonosnog 18.12.2015. morat ćemo kratiti svim popratnim sadržajima kojih se možemo dočepati, uključujući i fanovske slike, igre, video klipove i slične multimedijalne materijale. Kao jedan od trenutno najvećih favorita definitivno iskače umjetnik koji se predstavlja kao AndrewSS7, čija su specijalka alternativni posteri za filmove. Pogledajte samo što je učinio sa svojom vizijom nove trilogije (treba napomenuti da je postere radio za vrijeme dok još nije bilo poznato kakva će biti priča, pa mu treba oprostiti što prikazuje događaje neposredno nakon filma Star Wars: Povratak Jedija).

star wars 4 star wars 3 star wars 2

TAGOVIalternativni posteri J. J. Abrams poster ratovi zvijezda star wars star wars: episode 7

Komentiraj