Zabava

Banner300


Posljednja kuća nalijevo – poklanjamo 5×2 ulaznice

Rimejk filma koji je bio toliko strašan da je desetljećima zabranjivan danas stiže u kina, a mi vam poklanjamo ulaznice.

Piše , Objavljeno

Kada je 1972. godine snimljen The Last House on the Left, cenzorima je izbila pjena na usta, pa zbog brutalnih scena nasilja i sadizma najgore vrste, film nikada nije prikazivan u britanskim kinima, a trebalo mu je 30 godina da dođe do DVD izdanja.

Posljednja kuća nalijevo

Posljednja kuća nalijevo

Od danas u kinima imate priliku pogledati remake ovog zastrašujućeg filma, a činjenica da vjerno prati radnju izvornika, za što se pobrinuto autor i horror legenda Wes Craven na remakeu u ulozi producenta, daje nadu da nas očekuje odlična roba.

Brutalno nasilje i sadističko iživljavanje na žrtvama ostaje glavno obilježje filma, a utkana je struna osvete koju tkaju roditelji izmučene Mari Collingwood (Sara Paxton) djevojke koja je jedva preživjela teror odbjeglog zatvorenika Kruga (Garret Dillahunt) i njegovih jataka.

Posljednja kuća nalijevo

Posljednja kuća nalijevo

Posljednja kuća nalijevo – trailer

Ulaznice osigurava Blitz Film&Video, a osvojit će ih petero najbržih i registriranih čitatelja koji ispod ovog teksta ostave komentar i izraze svoju želju da pogledaju ovaj film i izlože se zastrašujućim scenama u jednom od CineStar kina u Novom Zagrebu, Rijeci ili Zadru.

TAGOVIhorror posljednja kuća nalijevo wes craven

Komentiraj