Igre

Možete biti SVE

Banner300


Prvi gameplay trailer za GTA V donosi puno… svega!

Piše , Objavljeno

Već je od prve najave novog nastavka GTA bilo jasno da nas očekuje veliki hit,  no tek se sada pojavio prvi gameplay trailer koji to i dokazuje.

gta v igra

Serijal Grand Theft Auto ima kultni status već od prvog nastavka, te se s pravom smatra jednom od najznačajnijih igračih franšiza u povijesti gejmerske industrije. Svaka nova instalacija donosila je napredak u priči, grafici, dizajnu i testiranju cenzure, te je GTA na krilima iznimno dobrog odziva igrače zajednice, došao i do svog petog nastavka.

Rockstar Games nas već mjesecima mami najavama i kratkim teaserima, izbacuju covere i na glazbene servise stavljaju radijske playliste iz prijašnjih nastavaka, no do sada nismo imali prilike vidjeti kako će točno izgledati igranje dugo očekivanog GTA V. Napokon je i taj zastor podignut, i bome, iz onoga što vidimo, možemo optimistično zaključiti da nam dolazi jedna od najvećih, najkompleksnijih, najraznovrsnijih i najboljih igara svih vremena.

GTA V – gameplay video:

Kroz gotovo pet minuta ovog video, prilično je jasno da u novom GTA možete raditi praktički sve što poželite. A kad kažemo sve, onda i mislimo SVE! U potpuno otvorenom svijetu izmišljenog velegrada Los Santosa i njegove okolice, prolaziti ćete vrevom gradskih ulica, pičiti seoskim cesticama i lutati šumama, te po potrebi zaroniti u dubine oceana. Osim automobila i motora, to sve možete raditi i na biciklu, pilotirajući avionom i helikopterom, glisirajući ili jednostavno hodajući. Biti će tu skupih trgovina, lokalnih birtijetina i kvartova kojima vladaju beskućnici, a kao jedan sasvim običan stanovnik toga svijeta, moći ćete ići u lov, voziti biciklističke utrke, igrati tenis ili golf, kupovati i tunirati bijesne automobile, trgovati dionicama i još hrpetinu toga.

gta v igra

No, te mini igre su samo šlag na tortu i dobro došla razbibriga, dok je srž svega i dalje kriminal. Ovoga puta vodite čak trojicu likova, sasvim različite pozadine, karaktera i sposobnosti, koji će pljačkati, ubijati konkurenciju, utjerivati dugove i natjeravati se u bijesnim makinama po ulicama velegrada. U bilo kojem trenutku moći ćete promijeniti lika kojeg vodite, nakon čega će ostala dvojica nastaviti svoj život neovisno o igraču. Idući put kada ponovno okrenete na jednog od njih, mogli biste ga tako zateći u krevetu s nekom high-class prostitutkom ili dok na WC-u roka dvojku.

gta v igra

Igra na police trgovina i ‘trgovina’ dolazi već 19. rujna, i to za Playstation 3 i Xbox 360 konzole. Na žalost svih nas ljubitelja dobrog starog PC-a, za sada još nema potvrđenih informacija oko portanja na osobna računala, ali nadamo se da nas Rockstar neće zaboraviti.

TAGOVIGrand Theft Auto GTA V igre kriminal rockstar

Komentiraj