Zabava

Banner300


SA-RA – The Hollywood Recordings

Sa-Ra je mnogo više od skupine koju će te lako "uladičiti" i mnogo više materijala koje prosječni slušatelj može ili želi provariti.

Piše , Objavljeno

Mnogi griješe kada Sa-Ra stavljaju u isti koš s neo-soul/RnB/hip-hop izvođačima. Sa-Ra je mnogo više. Mnogo više od skupine koju će te lako “uladičiti” i mnogo više materijala koje prosječni slušatelj može ili želi provariti.

The Hollywood Recordings je prekrasno pop, a u isto vrijeme eksperimentalan u savršenoj i društveno prihvatljivoj mjeri. Utjecaji su brojni, ali savršeno zamaskirani u eklektičnoj nakupini zvukova. Ono što je najvažnije, činjenica je da je ovo njihov prvi službeni album i po skromnom mišljenju autora ovi redaka spada u jedan od najboljih debija koje sam imao prilike čuti u zadnje vrijeme.

Sa-Ra vjerojatno neće dosegnuti nevjerojatne naklade i nećete ih imati prilike zamrziti luđačkim air-playom na TVu i radiju. Bilo bi prikladno reći da je Sa-Ra ispred svog vremena, ali još prikladnije da se radi o bendu koji je svoj prvi album album izbacio u pogrešno vrijeme. Vrijeme u kojem publika na koju ciljaju ne zna dovoljno cijeniti entuzijazam, dosljednost i inovaciju u modernoj glazbi.

TAGOVIalbum glazba sa-ra

Komentiraj