20 najboljih sisa na filmu + Video

Deset poznatih glumica, deset uloga koje golicaju našu maštu, i deset pari najboljih sisa ikad viđenih na filmskom platnu.

Za vaš užitak, pripremili smo kratki pregled deset najboljih topless scena na filmu. Kriterij za upad u ovaj elitni izbor je da se radi o mainstream glumici u mainstream produkciji, i to bilo kojeg žanra osim pornografskog… i naravno, da imamo ničim ometan pogled na sise. Pa krenimo:

Monica Belluci – Malena

Monica Belluci

Monica Belluci

Jedan od razloga zašto čovjek jednostavno mora voljeti europsku filmografiju jest količina necenzurirane golotinje i seksa. Kada je Monica Belluci u pitanju, svaki komentar je suvišan, što je fraza koju koristimo svaki put kada ne znamo što bi rekli.

Elle MacPherson – Sirens

Elle MacPherson

Elle MacPherson

Postoje samo dva razloga zašto bi netko muškog roda i uglavnom heteroseksualnog opredjeljenja poželio gledati ovaj film, a to su gole grudi Elle MacPherson. Na svu sreću, ne moramo pogledati čitav film.

Rosario Dawson – Aleksandar Veliki

Rosario Dawson

Rosario Dawson

Ovaj film ima sve:Olivera Stonea, veliki budget, epske scene i vruće valjanje u krevetu s golom Rosario Dawson. Na koncu nismo saznali je li Aleksandar “Veliki”, ali jesmo da Rosario ima velike.

Jennifer Connelly – The Hot Spot

Jennifer Connelly

Jennifer Connelly

Iako u normalnim uvjetima ne postoji način da nas se natjera da pogledamo film u kojemu se pojavljuje Don Johnson, poprsje mlade Jennifer Connely navlakuša je bez premca.

Carla Gugino – Sin City

Carla Gugino

Carla Gugino

Iako ju na velikom platnu i malim ekranima gledamo već više od dvadeset godina, i oduvijek je uživala status “slatke male”, scena u Sin Cityju u nas je izazvala grješne misli.

Alyssa Milano – Embrace of the Vampire

Alyssa Milano

Alyssa Milano

Još jedna slatkica koja je otkrila svoje draži i to u lošem hororcu gdje se pod utjecajem vampira prepušta prljavim snovima.

Salma Hayek – Ask the Dust

Salma Hayek

Salma Hayek

Ako imate ljigavu romantičnu melodramu, jedini način da dovedete heteroseksualne muškarce u kino jest da im ponudite Salmu Hayek – golu!

Erika Eleniak – Under Siege

Erika Eleniak

Erika Eleniak

Uz sve njegove aduti, Steven Seagal ponekad nije dovoljan da bi se filmu osigurao uspjeh na blagajnama. Tada ulijeće Erika i njezini neosporivi aduti, a da ništa ne bude prepušteno slučaju, Erika odrađuje i striptiz.

Sherilyn Fenn – Two Moon Junction

Sherilyn Fenn

Sherilyn Fenn

Iako se Sherilyn ne ponosi ovom ulogom, mi smo beskrajno zahvalni Zalmanu Kingu što joj je uspješno prodao priču o prvoj velikoj filmskoj ulozi i osigurao nekoliko vrućih krupnih planova.

Bo Derek – Tarzan

Bo Derek

Bo Derek

Iako možda nije fer posebno izdvajati bilo koji film u kojemu se pojavljuje obnažena Bo, ona u Tarzanu nama koji smo odrastali u osamdesetima ostaje čvrsto utisnuta u sjećanju. Hebemu, treba joj odati priznanje, pa Bo je cijeli taj film iznijela na svojim grudima!
Komentiraj

Email adresa se ne objavljuje. Obavezna polja su označena sa *

*

Dozvoljeni HTML tagovi i atributi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentari (18)

 1. igor kaže:

  uvjek sam tvrdio da nema bolje od europske kinematografije,
  Kieœlowski , Antonioni i Fellini… te naravno i novi narastaji…vidi se ta umjetnicka nota…

 2. aljosa kaže:

  je… nota, prijatelju, NO-TA… vidi se

 3. fazon kaže:

  odličan izbor.sve su slatke..

  • sven kaže:

   sise su jako ljepe ja bi ih poljubio

 4. rmpalija kaže:

  collin farrel potušio salmu- – halo čovječe, ne služe sise za to, ali nema veze, zato je steven seagal vjerojatno “propuco” eriku. . .

 5. rayden kaže:

  Hebem ih sve u sisu :D

 6. thormaster kaže:

  Mmmm… Rosario!

 7. 3kolone kaže:

  Monica Belluci No1.

 8. Dutch-AK47 kaže:

  Meni najbolja od inih je Carla Gugino-Sin City!

 9. 3kolone kaže:

  mega dobar post :-)

 10. tap3ah kaže:

  a Gia i Anđa ….. nemate pojma šta ste izostavili :):):)

 11. libertine kaže:

  Jest ih složi…svaka čast…

 12. milos kaže:

  Kakve sike vaaaaaau

  • martin kaže:

   sta su dobre te sise

 13. tomislav kaže:

  ljepe su nemam rijeci:D