Film i TV

sučeljavanje vulkanaca

Banner300


Stari Spock protiv novoga u reklami za Audi

Piše , Objavljeno

Nakon što je VW u svojim reklamama pametno iskoristio lik i djelo Dartha Vadera, marketinški mozgovi iz Audija su angažirali najlegendarnijeg stanovnika Star Trek univerzuma. I to u obje verzije!

leonard nimoy i zachary quinto u audi reklamiNeki vole mladog Spocka (Zachary Quinto), drugi se pak kunu u original (Leonard Nimoy), a treći niti ne znaju tko su ti likovi niti ih je briga. Ipak, vjerojatno će sve tri grupacije gledatelja uživati u novoj reklami za Audi S7, u kojoj su dva Spocka odmjerila snage na bojnom polju automobilske industrije.

Reklama za Audi S7:

Ako je suditi po prikazanom, dva Spocka se i u stvarnom životu vole i poštuju, ali njeguju zdravu dozu rivaliteta. Nakon što stari Spock pobijedi u partiji šaha, Quinto mu daje novi izazov: tko će prvi stići do golf kluba (eh, kako je život težak kada si bogat i slavan)! Quinto se bez problema ukrcava u novi Audi S7 i lagano cruisa prema svom odredištu, dok Nimoy muku muči sa svojim Mercedesom, koji je toliko bezveze da ga ne bismo vozili niti da nam ga netko pokloni. Fuj!

U međuvremenu ćemo moći uživati u Nimoyevom pjevušanju vlastitog kultnog megahita “The Ballad of Bilbo Baggins” (ako niste znali, stari Spock je izdao čak pet glazbenih albuma), njegovim psovkama, ali i trademark vulkanskom uspaljivanju. Da ne bismo ostali samo na tome, počašćeni smo i segmentom u kojem oba Spocka ostaju zapanjena nad Audijevim prototipom samoupravljivog automobila, o kojem smo već pisali.

Na kraju je poruka reklame (valjda) da je u automobilskoj industriji novo automatski i bolje, ali u stvarnom životu to nije uvijek tako. I dakako, da Audi zna prepoznati tvornicu novca koja se zove Zvjezdane Staze. Kako bi se ono reklo, živite dugo i beričetno!

TAGOVIaudi reklama spock star trek zvjezane staze

Komentiraj