Zabava

Banner300


The United States of Tara

Spisateljici, blogerici i nekadašnjoj striptizeti Diablo Cody očito je krenulo jer uskoro počinje serija za koju je ova svestrana mlada autorica napisala scenarij.

Piše , Objavljeno

Diablo Cody - jamac za uspjeh

Diablo Cody – jamac za uspjeh

Nakon što smo s ogromnim oduševljenjem iskoristili riječi “svestrana mlada autorica” reći ćemo da je ideju za ovu možebitno odličnu seriju osmislio ni više ni manje nego jedan od najvećih redatelja današnjice, Steven Spielberg.
Vrijedi spomenuti da će pilot srediti dobitni dvojac Diablo Cody i Jason Reitman čiji je film “Juno” ove godine izazvao veliku strku na Oscarima, a sve će to lijepo zapakirati i prodati Showtime koji se može pohvaliti odličnim serijama kao što su “Weeds” (ona sa kućanicom koja dila travu), “Californication” (ona s razvratnim piscem), “Brotherhood” (ona sa zajebanim Ircima), “Dexter” (ona sa serijskim ubojicom koji ubija serijske ubojice) ili “The L Word” (ona sa lezbijkama). Dakle, ne ostaje nam drugo doli pripremiti se za odličnu zabavu.

O čemu je riječ. Predsjednik Showtimea Roger Greenblatt opisao je seriju kao kombinaciju “Weedsa”, “Sybil” i “Three faces of Eve” što prosječnom gledatelju HRT-a ne znači apsolutno ništa. Riječ je o shizofrenoj kućanici i majci dvije tinejdžerke koja pokušava uskladiti svoje psihičke probleme sa svakodnevnim životom. Radi se o pomaknutoj “ozbiljnoj komediji” u standardnim polusatnim epizodama. U glavnoj ulozi bit će odlična Toni Colette (“šesto čulo”), a zanimljivo je da njene ličnosti uključuju agresivnog bajkera, promiskuitetnu tinejdžerku i mirnu kućanicu.

Serija kreće 14. travnja i možete je pratiti na istom mjestu na kojem gledate sve ostale serije Showtimea. Internetu. Hrvati seriju mogu očekivati kroz neke tri godine, kada cijeli svijet prestane pričati o seriji.

TAGOVIcalifornication dexter diablo cody serija showtime steven spielberg the l word The United States of Tara tv weeds

Komentiraj