Igre

Sline cure

Banner300


To je to, Novi Battlefront je Star Wars igra kakvu smo dugo čekali!

Piše , Objavljeno

Jedna od najboljih i najpopularnijih filmskih franšiza svih vremena zaslužuje samo najkvalitetnije igre, a novi bi Battlefront trebao ispuniti sva očekivanja!

battlefront

Računalne i video igre temeljene na Star Wars svemiru uvijek su slijedile ono nepopularno “na jednu izvrsnu dođe deset sranja” pravilo, tako sa su se fanovi svakim novim pokušajem nekog lijevog studija morali bojati hoće li im još jedan djelić njihove ljubavi biti uništen. Na svu sreću, stvari su se počele mijenjati nabolje u zadnjih 10-ak godina, a igre poput KotOR-a ili Old Republica igramo i dan danas. Jedna od tih igara je bio i Battlefront (točnije, dvije), koji bi polovicom iduće godine mogao dobiti dugoočekivani nastavak.

Na ovogodišnjem nam je E3 sajmu u Los Angelesu ekipa iz švedskog studija DICE (Battlefield, Mirror’s Edge) dala mrvice onoga što možemo očekivati, a iako se u dvije minute videa nije našlo prostora za više od 2-3 kadra novog Battlefronta, i ono što smo mogli vidjeti ostavilo nas je bez daha. Ako ne vjerujete, provjerite sami!

Star Wars: Battlefront – trailer:

Ovako to izgleda kada fanovi odluče raditi igru po svom omiljenom filmskom serijalu! Razina autentičnosti i pažnja koja je poklonjena detaljima pokazuju kako će se raditi o jednoj od najljepših igara ikada, a ako će grafika u igri biti barem upola dobra kao cutscene dijelovi viđeni u ovom traileru, i ako će se igrivost držati na razini ostalih DICE uspješnica, vrlo bismo lako mogli dobiti jednu od najboljih Star Wars igrica svih vremena. KotOR ionako predugo čeka svog pravog nasljednika…

TAGOVIbattlefront E3 igrica pucačina star wars video igra

Komentiraj