Zabava

Još malo magije

Banner300


Vratimo se u svijet magije prvim trailerom za ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’

Piše , Objavljeno

Spinoff unosnog Harry Potter serijala nema previše veze s pričom o malenom čarobnjaku, ali obećava povratak u svijet u kojem je magija sastavni dio stvarnosti.

fantastic 1Ako smo se na nešto mogli kladiti, onda je to činjenica da će Harry Potter serijal izroditi još mnoštvo prequala, remakeova (samo čekamo kada će se to dogoditi) i spinoffa, a jedan takav će se u kinima pojaviti već iduće godine. Radi se o priči o smušenom magizoologu Newtu Scamanderu, entuzijastu koji putuje svijetom i skuplja primjerke raznih magičnih životinja kako bi ih proučavao i izlagao svima koji su zainteresirani. Njegova je knjiga bila jedan od udžbenika iz kojih su za vrijeme svog školovanja u Hogwartsu učili Harry Potter i njegovi prijatelji, a sada je tu fiktivnu knjigu u pravu knjigu i filmski scenarij pretvorila sama J.K. Rowling. Evo kako izgledaju prvi kadrovi njenog Fantastic Beasts and Where to Find Them!

Fantastic Beasts and Where to Find Them – trailer:

Iako se zapravo radi o teaseru koji ne otkriva mnogo, pa tako niti te fantastične zvijeri, možemo vidjeti kako je atmosfera jednaka onoj u Harry Potter filmovima (što nije čudno kada se u obzir uzme da je film režirao David Yates, koji stoji i iza posljednja četiri nastavka serijala o malom čarobnjaku) osim što se radnja događa u New Yorku 1926. godine. Glavnog junaka igra Eddie Redmayne, a za nešto konkretnije ćemo se ipak morati malo strpiti jer Fantastic Beasts and Where to Find Them u kina dolazi tek 18. studenog 2016.!

TAGOVIčarobnjak Eddie Redmayne Fantastic Beasts and Where to Find Them Harry Potter j.k.rowling magija

Komentiraj