Report

Iznenađenje za sve čokoljupce! Dolazi nova Nutella posebnog okusa

Nutella i Nutella Peanuts
Nutella i Nutella Peanuts Foto: Instagram screenshot/@nutella/@teddyfoodix
Nutella je standardni namaz od čokolade i lješnjaka koji je savršeni partner svake palačinke, šnite kruha, torte ili neke druge slastice, a nekima ga  je najdraže jesti žlicom ravno iz teglice. O njenoj mazivosti i kremastoj teksturi ne treba previše reći, pustit ćemo da dugogodišnja popularnost ovog namaza priča za sebe.

Svoj prepoznatljivi okus duguje savršenom omjeru čokolade i lješnjaka koji, tvrtka Ferrero od 20. travnja 1964. kada je prvi put izašla u prodaju, čuva kao strogu tajnu zajedno s ostatkom sastojaka i postupkom pripreme, koju nikada neće podijeliti s javnošću.

Ferrero je ipak nešto odlučio podijeliti s nama, a to je kombinacija prepoznatljive Nutelle i maslaca od kikirikija, pod nazivom, Nutella Peanut. Kombinacija kikirikija i čokolade sve se češće pojavljuje na policama trgovina, a sada dolazi i u obliku popularnog namaza.

Kada će, i ako će uopće, ovaj proizvod pristići kod nas ne možemo reći, jer je Nutella Peanut trenutno dostupna na ograničenom tržištu u SAD-u, samo u trgovinama Kroger. Sigurni smo da će se ova kombinacija okusa ustaliti, ako je suditi po reakcijama na novi okus, jer javnost treba ovaj okus u stalnoj ponudi.